MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Repozitorij

12.05.2022

Radionica "Kako napisati životopis i molbu za posao"

Poštovani,

Centar za planiranje i razvoj karijera Filozofskoga fakulteta organizira radionicu “Kako napisati životopis i molbu za posao”. Pisanje životopisa i molbe za posao početni su koraci na putu do prvoga ili novoga radnoga mjesta, a upravo nam se oni katkad čine teško premostivima. Istraživanja pokazuju da stručnjaci za ljudske potencijale jednomu životopisu u brzomu pregledu posvete prosječno 7 sekunda. Na što obratiti pozornost da bismo početnu prepreku pretvorili u „odskočnu dasku“, doznat ćete na radionici Kako napisati životopis i molbu za posao.

Radionicu će održati doc. dr. sc. Anđela Milinović Hrga u ponedjeljak 23. 5. 2022. u 11:30 sati u učionici 12.

Prijave za radionicu traju do nedjelje 22. 5. 2022. te Vas molimo da ispunite obrazac na poveznici: https://forms.gle/F4UigRgCyPjNm7si7

Voditeljica je radionice doc. dr. sc. Anđela Milinović Hrga s Odsjeka za učiteljski studij splitskoga Filozofskoga fakulteta, na kojem predaje na kolegijima Jezična kultura, Hrvatski jezik, Hrvatska jezična baština i Akademsko pisanje. Autorica je niza znanstvenih i stručnih radova iz područja jezikoslovne kroatistike.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Popis obavijesti