MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

.

Studiji

Široki izbor studijskih programa omogućuje studentima zadovoljenje interdisciplinarnih istraživačkih interesa.

.

Cjeloživotno obrazovanje

Fakultet nudi mogućnost obrazovanja kroz stručne i znanstvene centre koji nude različite programe.

.

Znanost

Znanstvenici Filozofskog fakulteta svojim radom sudjeluju u razvoju humanističkih i društvenih znanosti u zemlji i inozemstvu.


 

Filozofski fakultet u Splitu


 Online servisi GSuite Nastavnički portal Studomat


11.04.2022

PREPORUKE O EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Zbog promijenjenih okolnosti vezanih uz pandemiju zarazne  bolesti COVID-19 prestali su važiti akti Fakulteta kojima je reguliran ulazak i boravak u zgradi Fakulteta.
Međutim, svim osobama koje borave unutar prostorija Filozofskog fakulteta i dalje se preporučuje primjenjivati aktualne upute ovlaštenih institucija za zaštitu i sprečavanje širenja epidemije bolesti COVID-19.
Preporuke za sve odgojno-obrazovne ustanove

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2021/11/Preporuke-za-sve-odgojno-obrazovne-ustanove-od-pred%C5%A1kolskog-uzrasta-do-visokog-obrazovanja-uklju%C4%8Duju%C4%87i-u%C4%8Deni%C4%8Dke-i-studentske-domove.pdf

 

Popis obavijesti

Događanja

Promocija sveučilišnih prvostupnika na FFST
...
Suradnja FFST - UMAS otvorena koncertom saksofona
...
Sports shaping careers - Lessons from the boat
...
Filozofski fakultet na Festivalu znanosti 2022.
...
Mens sana (in corpore sano) - svi vježbamo na otvorenom
...
Filozofski fakultet pridružuje se akciji "Srcem za male heroje" Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita
...
Poziv na Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta u Splitu
...
Filozofski fakultet na Smotri Sveučilišta u Splitu
...
Svečanost povodom zatvaranja Godine Marka Marulića
...
Kako iskoristiti proširenje programa HORIZON? - webinar, 26.04.2022.
...
Humanist - Kulture mira - Call for Papers
Studentski časopis Humanist Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu ponovno poziva sve zainteresirane na suradnju. Novi broj časopisa na temu Kulture mira već je u nastajanju.
Održana tribina "Ukrajina nekad i danas"
U organizaciji Centra za istraživanje i razvoj cjeloživotnog obrazovanja i ALUMNI - Udruge bivših studenata i prijatelja Filozofskog fakulteta 23. ožujka održana je tribina:  Ukrajina nekad i danas.  Tribinu je moderirao dr. sc. Nikola Sunara.  Fotogalerija

Nastava/Studenti

Objavljena aplikacija za ispis potvrde o statusu studenta
Tim Srca izveo je aplikativno rješenje kojim se na lak i jednostavan način može generirati i ispisati elektronska potvrda o statusu studenta. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta zatražilo je od Srca da u okviru aktivnosti oko izgradnje sustava  e-Građani izvede novu uslugu koja bi svim studentima omogućila da zatraže i dobiju dokument kojim se može dokazati studentski status sukladno evidenciji izdanih studentskih isprava.
Posjeta hotelu "Le Meridien Lav"
Dragi studenti, želite li nastaviti svoje profesionalno usavršavanje ili raditi izvan odgojno-obrazovne ustanove? Dođite s nama u posjetu hotelu „Le Meridien Lav“ i provjerite kako izgledaju poslovi u turizmu u kojima možete nastaviti usavršavanje kompetencija stečenih na studiju: poznavanje stranog jezika, prezentacijske vještine, organiziranje različitih vrste radionica za odrasle i djecu, organiziranje obilazaka kulturnih i povijesnih lokaliteta, rad s ljudima, rad u dinamičnom timu.  Ako vas zanima jedno ili sve od navedenog, možete doći u organiziran posjet hotelu u četvrtak, 26. 5. 2022. u 13h. Nakon kratke prezentacije imat ćete priliku obići hotel i njegovu ponudu te upoznati se s operativnim radom nekoliko odjela. Kako bismo lakše organizirali grupe posjetitelja, svoje sudjelovanje možete prijaviti na poveznici: https://forms.gle/YhEZmGpNQtdmLdbj8 .
AIESEC SPLIT I ESN SPLIT ZAJEDNO ORGANIZIRAJU EDUKACIJSKI KVIZ NA KAMPUSU
...
Radionica "Kako napisati životopis i molbu za posao"
...
Obavijest o javnoj obrani doktorskog rada doktorandice Vedrane Premuž Đipalo
Fakultetsko vijeće Filozofskog fakulteta u Splitu na 7. redovitoj sjednici u akademskoj godini 2021./2022., održanoj dana 20. travnja 2022. godine, odlučilo je da će se dana 20. svibnja 2022. godine, u 11.00 sati, u prostorijama Filozofskog fakulteta u Splitu, Poljička cesta 35, održati javna obrana doktorskog rada doktorandice Vedrane Premuž Đipalo pod naslovom Kulturnoantropološko istraživanje splitskih plaža i plažnih kultura: studija slučaja gradske plaže Bačvice . Pozivaju se zainteresirani da prisustvuju javnoj obrani doktorskog rada.
Natječaj za Rektorovu nagradu
...
Ljetna škola u Ohridu ENVIRONMENTAL PROTECTION 4.-10.7.2022. 
Last minute ponuda za sudjelovanje na ljetnoj školi u Ohridu: ENVIRONMENTAL PROTECTION 4.-10.7.2022.  Osiguran smještaj, obroci, izleti. Participacija 150 eura.  
Obavijest o radionici "Poduzetništvo, je li to za mene?"
...

Znanost/Međunarodna suradnja

Radni posjet kolega sa Sapir Academic Collegea iz Izraela
...
Radionica Ritam igre
...
Erasmus+: Novi natječaj za mobilnost osoblja
...
Promocija znanstvene monografije "Pisanje na (engleskome kao) stranome jeziku u ranoj školskoj dobi"
...
posjet profesora Jung Ho Kima s INSA Sveučilišta, Republika Koreja
...
Erasmus+: mobilnost osoblja, rang lista prijava u travnju
Povjerenstvo Filozofskog fakulteta za rangiranje prijava studenata i osoblja FFST na natječaje za mobilnost u okviru programa Erasmus+ koje objavljuje Sveučilište u Splitu, objavljuje Odluku o rang listi kandidata pristiglih u mjesecu travnju. Privitak: rang lista
Jeste li spremni za tržište rada XXI stoljeća? (last minute call)
...
Posjet studenata psihologije sa Sveučilišta u Amsterdamu
...

Poslovanje

Odluke o načinu obračuna rada i visini satnice za ak. god. 2021./2022.
Na 11. redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta u Splitu održanoj 15.9.2021. donesene su odluke o načinu obračuna rada i visini satnice za samofinancirajuće studije i programe te vanjske suradnike Fakulteta u ak. god. 2021./2022. Na 1. izvanrednoj virtualnoj sjednici Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta u Splitu održanoj od 11. do 12.10.2021. donesena je odluka kojom se mijenja odluka o načinu obračuna rada na samofinancirajućim studijima i programima, a koja se primjenjuje na rad u akad. god. 2021./2022.

 

Prezentacija Filozofskog fakulteta u Splitu


Edukativni film protiv diskriminacije i uznemiravanja na Sveučilištu u Splitu


Studomat


google maps embed iframe generator