MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

.

Studiji

Široki izbor studijskih programa omogućuje studentima zadovoljenje interdisciplinarnih istraživačkih interesa.

.

Cjeloživotno obrazovanje

Fakultet nudi mogućnost obrazovanja kroz stručne i znanstvene centre koji nude različite programe.

.

Znanost

Znanstvenici Filozofskog fakulteta svojim radom sudjeluju u razvoju humanističkih i društvenih znanosti u zemlji i inozemstvu.


 

Filozofski fakultet u Splitu


 Online servisi GSuite Nastavnički portal Studomat


10.05.2022

Natječaj za dodjelu rektorove nagrade studentima

Raspisan je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2021./2022., a za postignuća u akademskoj godini 2020./2021. (uključujući i bivše studente sukladno članku 1. stavku 2. Pravilnika).

Tekst natječaja s pripadajućim obrascima dostupni su na poveznici:

https://www.unist.hr/novosti/natjecaj-za-rektorovu-nagradu-sveucilista-u-splitu-za-postignuca-u-akademskoj-godini-20212022

 

 

Popis obavijesti

Događanja

Promocija sveučilišnih prvostupnika na FFST
...
Suradnja FFST - UMAS otvorena koncertom saksofona
...
Sports shaping careers - Lessons from the boat
...
Filozofski fakultet na Festivalu znanosti 2022.
...
Mens sana (in corpore sano) - svi vježbamo na otvorenom
...
Filozofski fakultet pridružuje se akciji "Srcem za male heroje" Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita
...
Poziv na Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta u Splitu
...
Filozofski fakultet na Smotri Sveučilišta u Splitu
...
Svečanost povodom zatvaranja Godine Marka Marulića
...
Kako iskoristiti proširenje programa HORIZON? - webinar, 26.04.2022.
...
Humanist - Kulture mira - Call for Papers
Studentski časopis Humanist Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu ponovno poziva sve zainteresirane na suradnju. Novi broj časopisa na temu Kulture mira već je u nastajanju.
Održana tribina "Ukrajina nekad i danas"
U organizaciji Centra za istraživanje i razvoj cjeloživotnog obrazovanja i ALUMNI - Udruge bivših studenata i prijatelja Filozofskog fakulteta 23. ožujka održana je tribina:  Ukrajina nekad i danas.  Tribinu je moderirao dr. sc. Nikola Sunara.  Fotogalerija

Nastava/Studenti

Objavljena aplikacija za ispis potvrde o statusu studenta
Tim Srca izveo je aplikativno rješenje kojim se na lak i jednostavan način može generirati i ispisati elektronska potvrda o statusu studenta. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta zatražilo je od Srca da u okviru aktivnosti oko izgradnje sustava  e-Građani izvede novu uslugu koja bi svim studentima omogućila da zatraže i dobiju dokument kojim se može dokazati studentski status sukladno evidenciji izdanih studentskih isprava.
Posjeta hotelu "Le Meridien Lav"
Dragi studenti, želite li nastaviti svoje profesionalno usavršavanje ili raditi izvan odgojno-obrazovne ustanove? Dođite s nama u posjetu hotelu „Le Meridien Lav“ i provjerite kako izgledaju poslovi u turizmu u kojima možete nastaviti usavršavanje kompetencija stečenih na studiju: poznavanje stranog jezika, prezentacijske vještine, organiziranje različitih vrste radionica za odrasle i djecu, organiziranje obilazaka kulturnih i povijesnih lokaliteta, rad s ljudima, rad u dinamičnom timu.  Ako vas zanima jedno ili sve od navedenog, možete doći u organiziran posjet hotelu u četvrtak, 26. 5. 2022. u 13h. Nakon kratke prezentacije imat ćete priliku obići hotel i njegovu ponudu te upoznati se s operativnim radom nekoliko odjela. Kako bismo lakše organizirali grupe posjetitelja, svoje sudjelovanje možete prijaviti na poveznici: https://forms.gle/YhEZmGpNQtdmLdbj8 .
AIESEC SPLIT I ESN SPLIT ZAJEDNO ORGANIZIRAJU EDUKACIJSKI KVIZ NA KAMPUSU
...
Radionica "Kako napisati životopis i molbu za posao"
...
Obavijest o javnoj obrani doktorskog rada doktorandice Vedrane Premuž Đipalo
Fakultetsko vijeće Filozofskog fakulteta u Splitu na 7. redovitoj sjednici u akademskoj godini 2021./2022., održanoj dana 20. travnja 2022. godine, odlučilo je da će se dana 20. svibnja 2022. godine, u 11.00 sati, u prostorijama Filozofskog fakulteta u Splitu, Poljička cesta 35, održati javna obrana doktorskog rada doktorandice Vedrane Premuž Đipalo pod naslovom Kulturnoantropološko istraživanje splitskih plaža i plažnih kultura: studija slučaja gradske plaže Bačvice . Pozivaju se zainteresirani da prisustvuju javnoj obrani doktorskog rada.
Natječaj za Rektorovu nagradu
...
Ljetna škola u Ohridu ENVIRONMENTAL PROTECTION 4.-10.7.2022. 
Last minute ponuda za sudjelovanje na ljetnoj školi u Ohridu: ENVIRONMENTAL PROTECTION 4.-10.7.2022.  Osiguran smještaj, obroci, izleti. Participacija 150 eura.  
Obavijest o radionici "Poduzetništvo, je li to za mene?"
...

Znanost/Međunarodna suradnja

Radni posjet kolega sa Sapir Academic Collegea iz Izraela
...
Radionica Ritam igre
...
Erasmus+: Novi natječaj za mobilnost osoblja
...
Promocija znanstvene monografije "Pisanje na (engleskome kao) stranome jeziku u ranoj školskoj dobi"
...
posjet profesora Jung Ho Kima s INSA Sveučilišta, Republika Koreja
...
Erasmus+: mobilnost osoblja, rang lista prijava u travnju
Povjerenstvo Filozofskog fakulteta za rangiranje prijava studenata i osoblja FFST na natječaje za mobilnost u okviru programa Erasmus+ koje objavljuje Sveučilište u Splitu, objavljuje Odluku o rang listi kandidata pristiglih u mjesecu travnju. Privitak: rang lista
Jeste li spremni za tržište rada XXI stoljeća? (last minute call)
...
Posjet studenata psihologije sa Sveučilišta u Amsterdamu
...

Poslovanje

Odluke o načinu obračuna rada i visini satnice za ak. god. 2021./2022.
Na 11. redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta u Splitu održanoj 15.9.2021. donesene su odluke o načinu obračuna rada i visini satnice za samofinancirajuće studije i programe te vanjske suradnike Fakulteta u ak. god. 2021./2022. Na 1. izvanrednoj virtualnoj sjednici Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta u Splitu održanoj od 11. do 12.10.2021. donesena je odluka kojom se mijenja odluka o načinu obračuna rada na samofinancirajućim studijima i programima, a koja se primjenjuje na rad u akad. god. 2021./2022.

 

Prezentacija Filozofskog fakulteta u Splitu


Edukativni film protiv diskriminacije i uznemiravanja na Sveučilištu u Splitu


Studomat


google maps embed iframe generator