MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


15.03.2022

Obavijest o predavanju "Mogu li i želim li raditi u odjelu ljudskih resursa kada završim fakultet?"

Dragi studenti!

Centar za planiranje i razvoj karijera u suradnji sa tvrtkom Human Capital d.o.o. organizira predavanje na temu  „Mogu li i želim li raditi u odjelu ljudskih resursa kada završim fakultet?“.

Rad u ljudskim resursima obuhvaća poslove pronalaženja odgovarajućih zaposlenika, zapošljavanja i vođenja razvoja potencijala zaposlenika, a u posljednje vrijeme postaje jedno od najtraženijih zanimanja na tržištu rada. Na tim poslovima najčešće se zapošljavaju osobe različitih zvanja od psihologa, sociologa, pedagoga do ostalih osoba koje su završile studij društvenog i/ili humanističkog usmjerenja.

Ako želite provjeriti bi li to moglo biti zanimanje za Vas, dođite na predavanje koje će održati predavačica Jasna Rilović, HR inzultantica, u srijedu (23.3.2022.) u 13:30 u učionici 5. Predavanje će trajati 60 min.

Dobro došli ste!

Predavačica Jasna Rilović, HR inzultatinca ima dugogodišnje iskustvo rada u odjelu ljudskih resursa u mnogim renomiranim stranim i domaćim tvrtkama. Osnivačica je i vlastite tvrtke Human Capital d.o.o. koja nudi usluge iz područja ljudskih resursa i aktivno surađuje sa mnogim nacionalnim tvrtkama, a pored toga provodi i program edukacije za rad u ljudskim resursima.

Popis obavijesti