MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

11.05.2023

Green Future konferencija, HNK Split – 1. i 2. lipnja 2023. - poziv za prijavu

Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu podržao je i ove godine Green Future konferenciju te osigurao besplatne ulaznice za svoje studente i djelatnike

Green Future konferencija okupit će ponovno 1. i 2. lipnja 2023. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu globalne i domaće tehnološke lidere, tvrtke, institucije, donositelje odluka, znanstvenike i ostale dionike iz sektora održivog razvoja.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu podržao je ponovno Green Future konferenciju i osigurao je besplatne ulaznice za studente i djelatnike FFST-a. Ova će konferencija ponuditi izvrsne perspektive za studente jer će brojni eminentne tehnološke tvrtke imati svoje izložbene prostore (štandove) na kojima će se studenti moći informirati i o mogućnostima zapošljavanja.

Molimo sve zainteresirane studente i djelatnike FFST-a koji žele sudjelovati na Green Future konferenciji da svoje podatke (ime, prezime, broj mobitela i e-mail) pošalju e-mailom organizatorima konferencije na: info@greenfuture-conf.com najkasnije do 15. svibnja 2023. Organizatori će vam potom poslati ulaznice za konferenciju e-mailom s uputama za aktivaciju.

Detaljnije informacije o programu Green Future konferencije, te o potvrđenim govornicim možete pronaći na webu konferencije https://www.greenfuture-conf.com/ i na Linkedin profilu https://www.linkedin.com/company/green-future-conference/.

U sklopu konferencije održat će se i natjecanje startupa na temu održivog razvoja. Nagradni fond za startupove iznosi 10.000 eura, koliko će osvojiti najbolji startup prema odluci stručnog žirija te još 100.000 eura iz nagradnog fonda Green Communication Awards u uslugama tvrtke Infobip - 50.000 eura za 1. mjesto, 30.000 eura za 2. mjesto i 20.000 eura za 3. mjesto.

Rok za prijave za sudjelovanje startupa je 1. svibnja 2023. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti na ovom linku. Odabrani startupi za natjecanje bit će obaviješteni najkasnije do 10. svibnja 2023.

Popis obavijesti