MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


28.05.2021

Istraživanje potreba studenata za sudjelovanjem na radionicama

Istraživanje potreba studenata za sudjelovanjem na radionicama

Poštovana studentice! Poštovani studentu! Na poveznici se nalazi upitnik kojim se žele ispitati potrebe studenata za sudjelovanjem u radionicama na temu profesionalnog razvoja. Sva pitanja su anonimna, a rezultati će se koristiti isključivo za organizaciju radionica pri Centru za planiranje i razvoj karijera na Filozofskom fakultetu u Splitu. Stoga, ljubazno Vas molimo da na sva pitanja iskreno odgovorite. Unaprijed zahvaljujemo na Vašim odgovorima.

Popis obavijesti