MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

 

 

 

Dobro došli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
dr. sc. Tea Gutović

Kontakt
tgutovic@ffst.hr

karijere.filozofski@gmail.com

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


13.05.2022

Predavanje o stručnoj praksi i mogućnostima daljnjeg obrazovanja

Dragi studenti,

ako želite čuti nešto više o tome kako izgleda stručna praksa ili kako izgleda obrazovanje za rad s odraslima, dođite i upoznajte studenticu na stručnoj praksi Adele Periško koja je iz Slovenije odlučila doći upravo u Split. Ona će rado odgovoriti na sva vaša pitanja, kako izgleda cijela procedura, kako napraviti izbor ustanove, ali i kakve su mogućnosti za vaše daljnje obrazovanje.

Susret će se održati u četvrtak 19. 5. 2022. u 12 sati, učionica 10.

Radujemo se susretu s vama!

Centar za planiranje i razvoj karijera

Popis obavijesti