MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

02.06.2022

Filozofski fakultet pobjednik na pub-kvizu Sveučilišta!

U organizaciji Studentskog centra Split dana 1. lipnja 2022. godine održan je veliki pub-kviz u restoranu Kampus.
Autor pub-kviza bio je kvizaški velemajstor Robert Pauletić, a o tome koliko je kviz bio kvalitetan i zahtjevan najbolje govori podatak kako je Robert Pauletić obogatio kviz pitanjima koja su trebala ići za popularni televizijski kviz „Tko želi biti milijunaš“. 
Na kvizu su sudjelovale najbolje ekipe iz Studentske kviz lige koja se igrala cijeli ljetni semestar u Caffe bar Tinel te je svaka sastavnica Sveučilišta u Splitu poslala svoje predstavnike.
Filozofski fakultet u Splitu predstavljale su 3 ekipe: Filozofski fakultet Split, Filozofski fakultet Split – Alumni i Učiteljski studij – Filozofski fakultet Split.
U konačnici pobjedu na kvizu odnijela je ekipa Filozofskog fakulteta u Splitu u sljedećem sastavu: dr. sc. Toni Maglica, dr. sc. Josip Guć, Mario Miše, Ivan Čorić, Ante Grubišić Čabo, Martina Naletilić, Ivana Katunarić, Ante Subašić i Ante Prcela. Uz ekipu Filozofski fakultet Split sudjelovali su dr. sc. Nikola Sunara i doc. dr. sc. Nikša Varezić.
Isto tako, od srca hvala i našem Anti Grčiću koji se potrudio pokrenuti Studentsku kviz ligu, a samim time i oživjeti kviz scenu među studentima u ovom postpandemijskom razdoblju.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjednicima!!!
 

Filozofski fakultet - ekipa pub kviza

Filozofski fakultet - ekipa pub kviza

Popis obavijesti