MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

27.10.2022

Studentski klub za kreativno pisanje - poziv svim studentima

Po prvi put na našem fakultetu otvaramo Studentski klub koji vode studenti. Dotični klub usmjeren je na izražavanje kreativnosti pisanjem. Prijaviti se mogu svi zainteresirani. Dobrodošli su svi bez obzira na kojem su odsjeku. Klub će se uglavnom fokusirati na promicanje kreativnosti i samoizražavanja pisanjem kraćih ili dužih tekstova na zajedničku široku temu (na primjer sreća ili slično) . Možete pisati na bilo kojem jeziku, bio to hrvatski, engleski ili bilo koji drugi, ali hrvatski i engleski najbolje bi funkcionirali ako želimo čitati i razgovarati o međusobnim radovima.

Prvenstveno nam je cilj osloboditi kreativni duh naših kolega, a sekundarno, ako je netko od vas voljan poslati svoje radove za objavu u časopisu The Split Mind, rado ćemo vam pomoći. Klub za sada nema određeno vrijeme okupljanja, nadamo se da ćemo dogovoriti termin koji će odgovarati svim prijavljenima, stoga je važno da se javite na mail rdomazetloso@ffst.hr

Nema članarine niti ste obavezni doći na svako okupljanje. Ovo je neformalni studentski klub koji postoji samo kako bi obogatio mogućnosti fakulteta i nadamo se potaknuo daljnje samostalne studentske aktivnosti.

Popis obavijesti