MENU
021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

MENU

Repozitorij

03.05.2022

Obavijest o radionici "Poduzetništvo, je li to za mene?"

Poštovani i dragi studenti,

Centar za planiranje i razvoj karijera Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji s CISOK-om organizira radionicu na temu „Poduzetništvo, je li to za mene?“. Smatrate da je poduzetništvo samo za ekonomiste? Dođite i uvjerite se da ste upravo Vi izvrstan kandidat za postati budućim poduzetnikom.

Radionicu će održati mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije i viša savjetnica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri, u četvrtak 12.5.2022. u 13 sati, učionica 18.

Kako bismo mogli organizirati radionicu sukladno epidemiološkim mjerama, molimo vas da svoje sudjelovanje prijavite do srijede 11.5.2021. preko poveznice: 

https://forms.gle/Qz9EAtQ1vf68CMQf8.

 

Voditeljica radionice je mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije zaposlena u CISOK-u – Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Niz godina bavi se individualnim i grupnim karijernim savjetovanjem studenata, nezaposlenih, učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja, te zaposlenih koji razmišljaju o promjeni u karijeri, odnosno izboru karijere. Drži radionice o strategijama donošenja karijernih odluka, procjene vlastitih potencijala, socijalnim vještinama važnima za uspjeh u svijetu rada, komunikacijskim vještinama i samomotiviranju.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

Popis obavijesti